BİNGÖL / SOLHAN - Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulumuz Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim-öğretim yılı itibariyle Fen Lisesi'ne dönüştürme kararı alındı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yılı etkinliği okulumuz Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Belediye kültür Merkezi'nde icra edildi.

Mrt

Okulumuz Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Başarıya Doğru Adım Adım" projesi kapsamında yapılan "Beni İkna Et" münazara yarışmasında ilçe 1.si oldu.

Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin çalışması

Mrt

Matematik öğretmenimiz Hatice GÖRÜNEN ve öğrencilerinin Pİ çalışmasıyla ilgili çalışması koridorumuzu zenginleştirdi.

Öğrencilerimizin dünya MOL Günü çalışması

Mrt

Edebiyat köşemiz özgün çalışmaylarla güncellendi.

Mrt

Bilinçli Tüketici Olmamız İçin Panomuz güncellendi.

Öğrencilerimizin çalışmaları

Mrt

Almanca köşemizin içeriği görsellerle zenginleştirildi.

Mrt

21 Şubat 2024 tarihinde elektriğin olmadığı bir anda Türk dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Büşra KILIÇ karanlıkta öğrencinin sorusunu çözerken Müdür Başyardımcısı Ayhan TÜREL Işığın yetersiz olduğunu görünce hemen telefonun ışığını açıp yardımcı olmaktadır. Bunu gören nöbetçi öğretmen Şemsettin ALTINOVA' da bu anı fotoğraflayarak güzel bir örnek ortaya çıkmasına vesile oluyor. EĞİTİMDE İYİ ÖRNEK '' KARANLIKTAN AYDINLIĞINA YOLCULUĞUMUZ''a sebep oluyor. Takım Ruhu tamamen doğal haliyle ortaya çıkıyor.