BİNGÖL / SOLHAN - Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi

OKULUMUZ ARTIK FEN LİSESİ... HAYIRLI OLSUN.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulumuz Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim-öğretim yılı itibariyle Fen Lisesi'ne dönüştürme kararı alındı. Bu karar ile artık öğrencilerimiz çevre il ve ilçelerdeki Fen Liselerine gitmek zorunda kalmayacaktır. İlçemize Fen Lisesinin açılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet YILMAZ olmak üzere Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'e, Milletvekillerimize,Bingöl Valimiz Sayın Ahmet Hamdi USTA'ya, Solhan Kaymakamımız Sayın Muhammed ÇETİN'e, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ÖZEL'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muhittin ÇİFTÇİ'ye, emeği geçen tüm siyasetçi ve bürokratlarımıza , özellikle ilçemize bu okulu kazandıran, her daim maddi ve manevi olarak yanımızda olan Bahçıvan Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Sanayi Odası Başkanı Sayın Erdal BAHÇIVAN'a çok teş27-03-2024ekkür ederiz.

Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 09:54 - Görüntülenme: 238